حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

نتانیاهو دولت آمریکا را خشمگین کرده است

اظهارات نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره معامله تبادل اسرا با حماس، خشم دولت جو بایدن را برانگیخت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۳ - ۰۵ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 25
کد خبر: ۲۴۶۹۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه یدیعوت آحارونوت از تبادل پیام‌های تند و شدیداللحن بین دولت «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا و دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ۲۴ ساعت اخیر به دنبال اظهارات نتانیاهو درباره معامله تبادل اسرا با حماس خبر داد.

 

نتانیاهو روز دوشنبه تاکید کرد وی آماده امضای معامله جزئی با حماس برای آزادی برخی اسرا در نوار غزه است اما به جنگ بعد از آتش بس انسانی ادامه خواهد داد.

 

این اظهارات موجب خشم شدید واشنگتن شده است. مسوولان آمریکایی معتقدند که این اظهارات فشار بر جنبش حماس را از بین می‌برد.

 

مسوولان آمریکایی از نتانیاهو خواسته‌اند تا علنا حمایت کامل خود را از طرح جو بایدن برای آتش بس در غزه اعلام کند.

 

به گفته رسانه‌های عبری تیم نتانیاهو برای آرام کردن آمریکایی‌ها با این ادعا که تغییری در سیاست اسرائیل وجود ندارد، تلاش کرد.

 

در این راستا روزنامه هاآرتص گزارش داد: رژیم صهیونیستی پیامی را برای آمریکا فرستاد مبنی بر اینکه اظهارات نتانیاهو درباره معامله اسرا به معنای تغییر در موضع تل‌آویو درباره این پرونده نیست.

 

مسوولان ارشد دولت آمریکا از اظهارات نتانیاهو ابراز ناامیدی کرده و هشدار دادند که این اظهارات آسیب واقعی به تلاش‌ها برای معامله تبادل اسرا می‌زند.

 

روزنامه هاآرتص نوشت اظهارات علنی نتانیاهو درباره تمایلش برای ازسرگیری جنگ بعد از پایان مرحله اول معامله تبادل اسرا خشم شدید کاخ سفید و وزارت خارجه آمریکا را برانگیخت.

 

پیام رژیم صهیونیستی مسوولان ارشد آمریکایی را قانع نکرد و آنها تاکید کردند که اظهارات نتانیاهو موضع حماس را در عرصه بین‌المللی تقویت می‌کند.

 

یک مسوول ارشد آمریکایی به یک مسوول صهیونیست گفت: دولت بایدن طی سه هفته گذشته تلاش زیادی برای فشار بین‌المللی بر حماس برای قبول توافق به ویژه از طریق قطر و مصر انجام داد. اظهارات نتانیاهو فشار بر حماس را کاهش خواهد داد و باعث می‌شود حماس بگوید خود اسرائیل به این توافق پایبند نیست.

 

خشم آمریکا باعث شد تا نتانیاهو در جلسه کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) بگوید که این رژیم همچنان به طرح بایدن برای آتش‌بس در غزه پایبند است.

 

اخیرا انتقاد نتانیاهو از آمریکا به دلیل تأخیر در ارسال سلاح برای رژیم صهیونیستی نیز موجب تنش در روابط دو طرف شده بود./ ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار